Høje-Taastrup Bokseklub

Bokseklub i Høje Tåstrup

Lørdag 09:45 - 10:45

STRONG by Zumba

Gå tilbage til hold

OBS OBS OBS

Strong træner kun Lørdag ULIGE uger.

Strong by Zumba er inspireret af det populære HIIT - Høj intensitet interval træning og skal ikke forveksles med en dansetime.

STRONG by Zumba kombinerer kropsvægt, styrketræning og konditionstræning til musik der er specielt designet til at matche hver eneste øvelse. Hver squat, hver lunge, hver push-up, hver burpees er drevet af musikken, der motiverer dig til at fuldføre alle gentagelser og måske endda 5 mere.

Hver time er inddelt i 4 sektioner, som gradvist bliver mere udfordrende og sjove. De første 3 sektioner er fokuseret omkring bevægelser der styrker hele kroppen. Undervejs veksles mellem eksplosive øvelser som fx høje knæ, burpees, sprællemand og isometriske øvelser som squat, lunge og planke. Den 4 sektion er centreret omkring mave, baller og overkrop via øvelser på gulvet.

Dette hold er for alle der har lyst til at udfordre sig selv, uanset fitnessniveau. Alle øvelser på holdet kan modificeres, således at det passer til hver enkelt deltager. Den specieltdesignet musik vil motivere dig, imens du forbrænder masser af kalorier og toner hele kroppen.

Instruktører

Chaline Nygaard Christensen

Zumba-instruktør
Vi kan se, at du bruger Internet Explorer, hvilket kan medføre, at der er elementer på sitet, du ikke kan se. Vi anbefaler, at du anvender en opdateret og mere sikker browser, som f.eks. Google Chrome, Mozilla Firefox eller Microsoft Edge
Luk